Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΡΙΓΑΝΑΤΗ

ΥΛΙΚΑ
1 Συκωταριά
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
Πιπέρι
1 Κύβο βοδινού
Ρίγανη
Χυμό από 2 λεμόνια
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
1/2 Ποτήρι κρασιού νερό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τη συκωταριά σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε για 5 λεπτά σε νερό που βράζει, τη στραγγίζουμε.
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε τα κομμάτια της συκωταριάς και σοτάρουμε καλά μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη μουστάρδα και τον κύβο, ρίχνουμε το νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι και σιγοβράζουμε για 35 λεπτά.
  • Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ρίγανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: