ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο σφολιάτα
4 Πράσινες πιπεριές
4 Πιπεριές Φλωρίνης
4 Αβγά
150γρ. Ροδέλες ελιάς
500γρ. Φέτα
Ρίγανη
Πάπρικα
Λίγο δυόσμο
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια
Ελαιόλαδο
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο σφολιάτα
4 Πράσινες πιπεριές
4 Πιπεριές Φλωρίνης
4 Αβγά
150γρ. Ροδέλες ελιάς
500γρ. Φέτα
Ρίγανη
Πάπρικα
Λίγο δυόσμο
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια
Ελαιόλαδο
Σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες και τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο. Αφού αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τη φέτα, χοντροκομμένη, τις ροδέλες ελιάς, τη πάπρικα, τη ρίγανη, το δυόσμο και τα αβγά και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε σε ένα ταψί το ένα φύλλο και βάζουμε από πάνω τη γέμιση. Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ραντίζουμε με λίγο νερό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: