Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΨΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μπακαλιάρο βρασμένο
3 Φέτες ψωμί χωρίς τη κόρα
Λίγο γάλα
1 Κουταλιά σούπας μαγιονέζα
Λίγη μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμός ενός λεμονιού
Αλεύρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Μουσκεύουμε το ψωμί στο γάλα, το αφήνουμε μερικά λεπτά και μετά το στύβουμε. 
  • Το βάζουμε σ ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, το ψάρι το έχουμε κόψει σε πολύ μικρά κομμάτια, ρίχνουμε λίγο αλεύρι στην αρχή και ζυμώνουμε συμπληρώνοντας αλεύρι αν χρειαστεί μέχρι να έχουμε μία ζύμη ελαστική. Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: