- 1 Κιλό κιμά
- 1 Κρεμμύδι τριμμένο
- 1 Κουταλιά πολτό σκόρδου
- 10 Φρυγανιές τριμμένες
- 1 Κούπα γάλα
- 2 Αβγά
- 1 Σφηνάκι ξίδι
- 1/2 Κούπα τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 Κύβο λαχανικών διαλυμμένο
- Δυόσμο
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ζυμώνουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και το βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους βουτάμε σε μπολ με λάδι. Τους αραδιάζουμε στη λαμαρίνα του φούρνου που στρώσει απλώσει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά. Στη μέση περίπου του ψησίματος τους γυρίζουμε για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου ή τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: