Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΕΤΣΑΠ ΚΑΙ ΚΑΡΥ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό φτερούγες
  • 4 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
  • 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 2 Κουταλιές σούπας μέλι
  • 1 Κουταλάκι γλυκού κάρυ
  • 4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά. Βάζουμε τις φτερούγες σε ταψί και τις αλείφουμε με το μείγμα. 
  • Ψήνουμε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: