ΥΛΙΚΑ
250γρ. Ταραμά λευκό
350γρ. Ψίχα ψωμιού βρεγμένη και στυμμένη καλά
5 Κουταλιές της σούπας αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Ταραμά λευκό
350γρ. Ψίχα ψωμιού βρεγμένη και στυμμένη καλά
5 Κουταλιές της σούπας αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο
1 Κρεμμύδι τριμμένο
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι. Ζυμώνουμε τον ταραμά με τη ψίχα του ψωμιού. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε να γίνει σφιχτή ζύμη. Την πλάθουμε σε κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: