ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Στήθος κοτόπουλου, βρασμένο και ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 Κουταλιές σούπας ξύδι
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
4 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό πατάτες
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Στήθος κοτόπουλου, βρασμένο και ψιλοκομμένο
1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 Κουταλιές σούπας ξύδι
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
200γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
4 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε για 40 λεπτά.
- Τις στραγγίζουμε και όταν κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις βάζουμε σε σαλατιέρα.
- Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά για τη σος.
- Ρίχνουμε τη σος στη σαλάτα μας, ανακατεύουμε πολύ καλά και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα πριν τη σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: