ΥΛΙΚΑ
10 Αγκινάρες
Αλεύρι
Χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
10 Αγκινάρες
Αλεύρι
Χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε σε μπολ με το χυμό λεμονιού και αλάτι. Τις στραγγίζουμε και τις αλευρώνουμε. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: