Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΗΛΟ

ΥΛΙΚΑ
100γρ. Βούτυρο
130γρ. Ζάχαρη καστανή
1 Αβγό
60γρ. Γάλα
250γρ. Αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 Βανίλια
5γρ. Σόδα μαγειρική
1 Μήλο ψιλοκομμένο
60γρ. Καρυδόψιχα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το αβγό και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Χωρίς να σταματήσουμε το μίξερ, προσθέτουμε λίγο λίγο το γάλα και το αλεύρι, την κανέλα, τη βανίλια και τη σόδα. Μετά από λίγο σταματάμε το μίξερ, ρίχνουμε το μήλο και τη καρυδόψιχα και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς. Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και παίρνουμε ποσότητες από το μείγμα και δημιουργούμε τα μπισκότα. 
  • Ψήνουμε για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: