ΥΛΙΚΑ
1200γρ. Χοιρινό κομμένο σε μερίδες
200γρ. Χαλούμι κομμένο σε κύβους
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
1 Πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Πιπέρι καγιέν
1/2 Κρασοπότηρο ελαιόλαδο
4 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε στραγγίσει. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, φοράμε γάντια και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Κλείνουμε το σκεύος ήτε με το καπάκι του ή αν δεν έχει καπάκι με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε για δύο ώρες στους 200 βαθμούς. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 15 στο γκριλ για να πάρει χρώμα το φαγητό μας. Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες, ή πατάτες φούρνου ή και με ρύζι.
1200γρ. Χοιρινό κομμένο σε μερίδες
200γρ. Χαλούμι κομμένο σε κύβους
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
1 Πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Αλάτι
Πιπέρι
Πιπέρι καγιέν
1/2 Κρασοπότηρο ελαιόλαδο
4 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε στραγγίσει. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, φοράμε γάντια και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Κλείνουμε το σκεύος ήτε με το καπάκι του ή αν δεν έχει καπάκι με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε για δύο ώρες στους 200 βαθμούς. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 15 στο γκριλ για να πάρει χρώμα το φαγητό μας. Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες, ή πατάτες φούρνου ή και με ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: