Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Ποτήρι λάδι
1 Ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 Ποτήρι ζάχαρη
1 Μπέικιν πάουντερ
1 Κουταλάκι γλυκού σόδα
1 Βανίλια
Αλεύρι όσο πάρει για να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύουμε το λάδι με το χυμό και ρίχνουμε τη ζάχαρη. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μας μέτρια σκληρή και να μη κολλάει στα δάχτυλα. Παίρνουμε κομμάτια ζύμης και σχηματίζουμε τα μπισκότα σε ότι σχήμα μας αρέσει. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα που έχουμε λαδώσει και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: