ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό φέτα
2 Φύλλα σφολιάτας
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
Αλάτι
Πιπέρι
3 Κουταλιές σούπας αλεύρι
3 Κούπες γάλα
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό φέτα
2 Φύλλα σφολιάτας
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
Αλάτι
Πιπέρι
3 Κουταλιές σούπας αλεύρι
3 Κούπες γάλα
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη μαργαρίνη και όταν λιώσει προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το γάλα, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να δέσει η μπεσαμέλ. Δεν τη θέλουμε πάρα πολύ πηχτή. Κατεβάζουμε από τη φωτιά αλατοπιπερώνουμε, αν το τυρί μας είναι πολύ αλμυρό ίσως να μη χρειαστεί αλάτι, ρίχνουμε τα 2 αβγά και το τυρί που έχουμε θρυμματίσει, ανακατεύουμε καλά να γίνουν όλα τα υλικά ένα μείγμα.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνουμε το μείγμα. Στρώνουμε και το άλλο φύλο, μαζεύουμε προς τα μέσα ότι περισσεύει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο αέρα στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: