- Ελαιόλαδο
- 50γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
- Μπούκοβο
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 1 Κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
- 50γρ. Κάππαρη
- 1/2 Κιλό μακαρόνια
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια να είναι al dente.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το μπέικον. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μπούκοβο και ανακατεύουμε.
- Σβήνουμε με το κρασί. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα ντοματάκια. Αλατίζουμε. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να αρχίζει να πήζει και ρίχνουμε την κάππαρη που έχουμε ξεπλύνει με νερό.
- Ρίχνουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: