- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Μπαχάρι
- 1 Σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- Πιπέρι
- Δενδρολίβανο
- 1 Φύλλο δάφνης
- 1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας.
- Το αφαιρούμε και βάζουμε το κρεμμύδι, τη δάφνη, το πιπέρι, το μπαχάρι, το δενδρολίβανο και το σκόρδου και ανακατεύουμε.
- Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και μία κουταλιά σούπας αλεύρι και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε ένα λίτρο ζεστό νερό, βάζουμε ξανά το κρέας και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγο παραπάνω από μία ώρα.
- Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: