- 500γρ. Φύλλο κρούστας
- 300γρ. Ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
- 300γρ. Γκούντα κομμένη σε κυβάκια
- Λιωμένο βούτυρο
- 100ml. Γάλα
- 1 Αβγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί 30εκ.
- Στρώνουμε δύο φύλλα και τα βουτυρώνουμε.
- Σε μπολ ανακατεύουμε το τυρί και με το ζαμπόν απλώνουμε λίγη από τη γέμιση πάνω από τα στρωμένα φύλλα.
- Στρώνουμε άλλα δύο φύλλα και κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά, τελειώνουμε με δύο φύλλα.
- Χαράζουμε σε κομμάτια.
- Σε μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο που περίσσεψε, το γάλα και το αβγό.
- Περιχύνουμε την πίτα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: