ΥΛΙΚΑ
- 4 Φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
- 4 Κουταλιές σούπας κάπαρη ξαλμυρισμένη
- 4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
- 2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
- Σκόρδο σε σκόνη
- 1 Φλιτζάνι λευκό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κοτόπουλο, το στεγνώνουμε και το χτυπάμε να λεπτύνει. Το αλατοπιπερώνουμε.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε την κάπαρη.
- Την αφαιρούμε και την αφήνουμε στην άκρη.
- Αλευρώνουμε τα φιλέτα.
- Τα βάζουμε στο τηγάνι και τα σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και μετά από 1 λεπτό σβήνουμε με το κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά ρίχνουμε την κάπαρη και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: