Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΠΑΡΗΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • 4 Φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
  • 4 Κουταλιές σούπας κάπαρη ξαλμυρισμένη
  • 4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
  • 2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
  • Σκόρδο σε σκόνη
  • 1 Φλιτζάνι λευκό κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κοτόπουλο, το στεγνώνουμε και το χτυπάμε να λεπτύνει. Το αλατοπιπερώνουμε.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε την κάπαρη.
  • Την αφαιρούμε και την αφήνουμε στην άκρη.
  • Αλευρώνουμε τα φιλέτα.
  • Τα βάζουμε στο τηγάνι και τα σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές.
  • Προσθέτουμε το σκόρδο και μετά από 1 λεπτό σβήνουμε με το κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά ρίχνουμε την κάπαρη και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: