ΥΛΙΚΑ
4 Φιλέτα κοτόπουλου
4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
3 Κουταλιές σούπας κάπαρη
1 Φλιτζάνι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Φιλέτα κοτόπουλου
4 Κουταλιές σούπας αλεύρι
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
3 Κουταλιές σούπας κάπαρη
1 Φλιτζάνι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε καλά τα φιλέτα και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα χτυπάμε να λεπτύνουν.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε την κάπαρη την οποία έχουμε ξεπλύνει. Σοτάρουμε και την αφαιρούμε από τη τηγάνι.
- Πασπαλίζουμε τα φιλέτα με το αλεύρι.
- Στο τηγάνι με το λάδι προσθέτουμε το βούτυρο και βάζουμε και τα φιλέτα τα σοτάρουμε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Κατόπιν σβήνουμε με το κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε την κάπαρη, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο το κοτόπουλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: