Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 Πακέτο μπισκότα πτι μπερ
3 Κουταλιές σούπας κακάο
1 Ζαχαρούχο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με το ζαχαρούχο να γίνουν μία κρέμα. 
  • Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  • Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το γλυκό σε μία λαδόκολλα την οποία κλείνουμε σε ρολό και τη βάζουμε στη κατάψυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: