Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

ΥΛΙΚΑ
2 Ασπράδια
2 Κουταλιές σούπας γάλα
1 Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Βασιλικό
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Πιπέρι
200γρ. Γκούντα τριμμένη
150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
1 Μπρόκολο
1 Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
8 Αβγά
2 Βρασμένες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε τα αβγά μαζί με τ ασπράδια και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι.
  • Ρίχνουμε τα τυριά, το κρεμμύδι το βασιλικό. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε το μείγμα των αβγών και το μπρόκολο, το οποίο έχουμε πλύνει καλά και κόψει σε φουντίτσες και τις πατάτες. Αφήνουμε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για άλλα 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: