Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 Μαρούλι
2 Κονσέρβες τόνου σε νερό
1 Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
2 Κουταλιές σούπας μαγιονέζα
6 Φέτες τυρί γκούντα
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το μαρούλι καλά και το κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια. Αφού στραγγίσει το βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος με το τόνο, τη πιπεριά Φλωρίνης και αλατίζουμε, βάζουμε και τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά.
  • Σκεπάζουμε με τις φέτες τυριού και βάζουμε το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: