ΥΛΙΚΑ
1 Λάχανο
1 Κρεμμύδι
1 Καρότο
1 Ματσάκι σέλινο
3 Κολοκυθάκια
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
50γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές λάδι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο
75γρ. Ρύζι
2 Κουταλιές σούπας τυρί τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Λάχανο
1 Κρεμμύδι
1 Καρότο
1 Ματσάκι σέλινο
3 Κολοκυθάκια
3 Ντομάτες ψιλοκομμένες
50γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
2 Κουταλιές λάδι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο
75γρ. Ρύζι
2 Κουταλιές σούπας τυρί τριμμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το λάχανο και τα υπόλοιπα λαχανικά σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα, βάζουμε το κρεμμύδι, το μπέικον, το σέλινο και το πολτό σκόρδου και σοτάρουμε για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε νερό το οποίο να σκεπάζει τα λαχανικά και αφού βράσει, βάζουμε το λάχανο, τα κολοκυθάκια, τις ντομάτες, το βασιλικό και το ρύζι. Σιγοβράζουμε το φαγητό για 20 λεπτά. Ρίχνουμε το μαϊντανό, το τυρί και αλατοπιπερώνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: