ΥΛΙΚΑ
700γρ. Κιμά
650γρ. Ρύζι για πιλάφι
4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Φρέσκο βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
700γρ. Κιμά
650γρ. Ρύζι για πιλάφι
4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Φρέσκο βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε το κιμά με το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
- Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες.
- Ρίχνουμε το μαϊντανό, 1/2 ποτήρι νερό, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει ο κιμάς σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να πιει τα υγρά.
- Βράζουμε το ρύζι το σουρώνουμε και το καίμε με καυτό βούτυρο.
- Το απλώνουμε σε πιατέλα και το σκεπάζουμε με τον κιμά.
- Αν θέλουμε διακοσμούμε με ψημένα αμύγδαλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: