- 500γρ. Πένες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- 500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
- 200ml. Κρέμα γάλακτος
- Θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Βάζουμε μισό ποτήρι νερό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με θυμάρι. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά.
- Βάζουμε τις πένες τις οποίες έχουμε βράσει και στραγγίσει ανακατεύουμε, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: