ΥΛΙΚΑ
800γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
2 Κρεμμύδια τριμμένα
1 Κουταλιά σούπα πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο
6-7 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
800γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
2 Κρεμμύδια τριμμένα
1 Κουταλιά σούπα πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο δυόσμο
6-7 Φρυγανιές τριμμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι, 4-5 κουταλιές της σούπας νερό και ανακατεύουμε καλά.
- Ζυμώνουμε τα κεφτεδάκια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: