ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
500ml. Κρέμα γάλακτος
250γρ. Τυρί γκούντα τριμμένο
150γρ. Ροκφόρ τριμμένο
1 Αβγό
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό πατάτες
500ml. Κρέμα γάλακτος
250γρ. Τυρί γκούντα τριμμένο
150γρ. Ροκφόρ τριμμένο
1 Αβγό
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Τις τηγανίζουμε για λίγο να μαλακώσουν. Στρώνουμε τις πατάτες σε ένα πυρίμαχο σκεύος το οποίο έχουμε λαδώσει. Βάζουμε μία στρώση πατάτες , πασπαλίζουμε με γκούντα και με το ροκφόρ. Και το ίδιο κάνουμε μέχρι να τελειώσουν οι πατάτες. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το αβγό και λίγο πιπέρι και περιχύνουμε τις πατάτες. Ψήνουμε το φαγητό στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Φαγητό το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν συνοδευτικό με κρέας ή και να το απολαύσουμε μόνο του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: