Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • 8 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 6 Κολοκυθάκια τριμμένα
  • Δυόσμο ψιλοκομμένο
  • Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
  • 3 Αβγά
  • 250γρ. Φέτα τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Αλεύρι για το πανάρισμα
  • Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν το μείγμα είναι πολύ αραιό προσθέτουμε τριμμένη φρυγανιά ή λίγο αλεύρι. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  • Πλάθουμε το κεφτέδες τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα. Τους βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: