ΥΛΙΚΑ
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κιλό καλαμαράκια κομμένα σε μέτρια κομμάτια
- 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Θυμάρι
- Πάπρικα καπνιστή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα σοτάρουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε τα καλαμαράκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
- Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Συνοδεύουμε με πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: