Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες
  • 2 Ντομάτες τριμμένες
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μπαχάρι
  • Πάπρικα γλυκιά
  • Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά το κρέας, ρίχνουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου και τον πελτέ για συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε, τις πιπεριές, την τριμμένη ντομάτα, αλάτι τα μπαχαρικά και δύο ποτήρια νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 1/2 ώρα. Προσέχουμε που και που μήπως χρειαστεί λίγο ακόμη νερό.
  • Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: