- 1 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 3/4 Φλιτζανιού τσαγιού αραβοσιτέλαιο
- 2 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
- 2 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 Βανίλιες
- 1 Αβγό
- 1 Πρέζα αλάτι
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία ζύμη που να μη κολλάει στα χέρια.
- Βάζουμε τη ζύμη ανάμεσα από 2 λαδόκολλες και ανοίγουμε με τον πλάστη φύλλο πάχους 1-2 εκ.
- Με ένα κουπάτ κόβουμε τα μπισκότα και τα αραδιάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: