- 2 Κονσέρβες φυτική σαντιγί
- 4 Βανίλιες
- 1 Ζαχαρούχο γάλα
- 350γρ. Πραλίνα αμυγδάλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε καλά στο μίξερ τη σαντιγί.
- Προσθέτουμε λίγο λίγο το ζαχαρούχο χωρίς να σταματήσουμε το μίξερ.
- Ρίχνουμε τις βανίλιες και τη πραλίνα και ανακατεύουμε με σπάτουλα. Βάζουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού και το βάζουμε στη κατάψυξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: