Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 Κιλό αλεύρι
  • 1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • Αλάτι
  • Λάδι για το τηγάνι
  • Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν και προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό ζυμώνοντας μέχρι να έχουμε μία εύπλαστη ζύμη.
  • Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει.
  • Πλάθουμε λεπτά ψωμάκια σε ότι σχήμα και μέγεθος θέλουμε.
  • Τηγανίζουμε από 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: