Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
  • 1 Κιλό φασολάκια
  • Ελαιόλαδο
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πάπρικα γλυκιά
  • 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε και το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
  • Βάζουμε τα υπόλοιπα εκτός από τα φασολάκια και ζεστό νερό τόσο όσο χρειάζεται για να σκεπάζει το φαγητό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1 ώρα.
  • Βάζουμε τα φασολάκια, αν χρειάζεται συμπληρώνουμε νερό και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: