- 4 Αβγά
- 300γρ. Φέτα
- 300γρ. Ανθότυρο
- 3 Κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
- 1/2 Κιλό κανταϊφι
- 2 Κούπες γάλα
- 2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Βούτυρο
- Μοσχοκάρυδο
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ τρίβουμε τη φέτα και λιώνουμε το ανθότυρο σπάμε ένα αβγό και ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε την τριμμένη φρυγανιά.
- Ξάνουμε το κανταϊφι και στρώνουμε το μισό στο ταψί.
- Απλώνουμε το μείγμα των τυριών και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταϊφι.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα αβγά, το γάλα, το ελαιόλαδο, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
- Περιχύνουμε την πίτα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά και για άλλα 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: