- 1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
- Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλιά σούπας κορν φλάουρ
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Χυμό από 2 λεμόνια
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές. Συμπληρώνουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και 1 ποτήρι νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 30λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε ένα ποτήρι νερό, το χυμό από τα λεμόνια και το κορν φλάουρ. Τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: