Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

 ΥΛΙΚΑ

  • 15 Ροδάκινα
  • 5 Πορτοκάλια
  • 1250γρ. Ζάχαρη
  • 400ml. Νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρά κομμάτια. Τρίβουμε το ξύσμα από τα πορτοκάλια, τα καθαρίζουμε και κόβουμε τη σάρκα σε μικρά κομμάτια. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και όταν κρυώσει η μαρμελάδα αποθηκεύουμε σε αποστειρωμένα βάζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: