Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 1 Κουτάκι μπίρα
  • 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο λιωμένο
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • Ρίγανη
  • Θυμάρι
  • Πιπέρι
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε το κοτόπουλο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το πολτό σκόρδου, αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και τη ρίγανη και αλείφουμε το κοτόπουλο. Το μεταφέρουμε σε κατσαρόλα και το σοτάρουμε για λίγα λεπτά να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε την μπίρα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 1/2 ώρα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: