Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

 ΥΛΙΚΑ

  • Ελαιόλαδο
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
  • 4 Πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
  • Λίγο κόλιανδρο
  • 150γρ. Σουτζούκι σε πολύ λεπτές φέτες
  • 100γρ. Κασέρι τριμμένο
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 4 Αβγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου, το κόλιανδρο και τις πιπεριές.
  • Ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού και το σουτζούκι. ανακατεύουμε και προσθέτουμε το τυρί, βάζουμε τα αβγά χτυπημένα και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ψηθούν τα αβγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: