Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό μπαρμπούνια
  • Αλεύρι
  • Λίγο κορν φάλουρ
  • 1 Κουταλιά σούπας ξίδι
  • Αλάτι
  • Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τα ψάρια. Σε ένα δίσκο βάζουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ και το αλάτι και ανακατεύουμε. Αλευρώνουμε τα ψάρια και τα ραντίζουμε με το ξίδι.
  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το το λάδι τηγανίζουμε τα μπαρμπούνια να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: