- 1 Κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε κομμάτια
- 2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
- 100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
- Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1/2 Κιλό γιαούρτι
- 3 Αβγά χτυπημένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. Το βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε τα τυριά, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σε ένα μπολ ενσωματώνουμε τα αβγά με το γιαούρτι και αδειάζουμε το μείγμα επάνω από το κοτόπουλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: