ΥΛΙΚΑ
Τυρί φέτα κομμένο σε χοντρές φέτες
3 Κουταλιές σούπας βούτυρο
3 Κουταλιές σούπας Αλεύρι
4 Κουταλιές σούπας νερό
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τυρί φέτα κομμένο σε χοντρές φέτες
3 Κουταλιές σούπας βούτυρο
3 Κουταλιές σούπας Αλεύρι
4 Κουταλιές σούπας νερό
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το νερό. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει. Βουτάμε το τυρί στο χυλό και το τηγανίζουμε στο καυτό βούτυρο να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές, πασπαλίζουμε με μπούκοβο και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: