ΥΛΙΚΑ
3 Πράσα
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια
250γρ. Φέτα τρίμμα
750γρ. Μυζήθρα
6 Αβγά
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1 Πακέτο χωριάτικα φύλλα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
3 Πράσα
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια
250γρ. Φέτα τρίμμα
750γρ. Μυζήθρα
6 Αβγά
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
1 Πακέτο χωριάτικα φύλλα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λαδώνουμε ένα ταψί 30χ40 και στρώνουμε τα μισά φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα πράσα τα οποία έχουμε ψιλοκόψει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Προσθέτουμε τα τυριά, τα 5 αβγά χτυπημένα, πιπέρι, αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
- Αδειάζουμε τη γέμιση πάνω από τα φύλλα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα. Χαράζουμε σε κομμάτια. Αλείφουμε την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο και το έκτο αβγό χτυπημένο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: