Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΑΒΓΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
4 Αβγά
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και ρίχνουμε τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά.
  • Με ένα κουτάλι δημιουργούμε τρύπες μέσα στη σάλτσα και σπάμε τα αβγά. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: