Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΠΥΡΑ

ΥΛΙΚΑ

500γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 Κουτάκι μπύρα
1 Κουταλάκι γλυκού μπύρα
1 Κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και κάνουμε μια λακούβα στη μέση, ρίχνουμε το αλάτι και το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε λίγη λίγη τη μπύρα και ζυμώνουμε καλά. Το αφήνουμε για μισή ώρα. Ζυμώνουμε και δίνουμε σχήμα καρβελιού. Το βάζουμε σε λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: