ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Λίτρο γάλα
200γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
500γρ. Ζάχαρη
4 Αβγά
100γρ. Φρέσκο βούτυρο
4 Φύλλα κρούστας
2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 Λίτρο γάλα
200γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
500γρ. Ζάχαρη
4 Αβγά
100γρ. Φρέσκο βούτυρο
4 Φύλλα κρούστας
2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη και τις βανίλιες. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Την κατεβάζουμε από τη φωτιά και την αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Χτυπάμε τα αβγά, τα ρίχνουμε στη κρέμα και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα φύλλα τα οποία βουτυρώνουμε ένα ένα. Απλώνουμε την κρέμα και γυρνάμε προς τα μέσα τα φύλλα που περισσεύουν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: