ΥΛΙΚΑ
Ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
600γρ. Τριμμένα τυριά
5 Φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
Μαργαρίνηα
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
330ml. Κρέμα γάλακτος
4 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
600γρ. Τριμμένα τυριά
5 Φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
Μαργαρίνηα
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
330ml. Κρέμα γάλακτος
4 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε και από τις δύο πλευρές ψωμί του τοστ και στρώνουμε τις φέτες σε πυρίμαχο σκεύος. Απλώνουμε το μισό τυρί και το μισό ζαμπόν. Σκεπάζουμε με φέτες από ψωμί του τοστ και αυτές βουτυρωμένες και από τις δύο πλευρές. Τελειώνουμε με το υπόλοιπο τυρί και το υπόλοιπο ζαμπόν.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με τη κρέμα γάλακτος, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε το φαγητό.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 40 λεπτά. Σερβίρουμε το σουφλέ ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: