ΥΛΙΚΑ
5 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Δυόσμο
100γρ. Τυρί κρέμα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Δυόσμο
100γρ. Τυρί κρέμα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και το τυρί.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και το δυόσμο.
- Ρίχνουμε τα αβγά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιμένουμε να ψηθεί η ομελέτα και να πάρει χρώμα.
- Τη γυρίζουμε και συνεχίζουμε το τηγάνισμα για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και από την άλλη πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: