Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ

ΥΛΙΚΑ
5 Αβγά
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Δυόσμο
100γρ. Τυρί κρέμα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και το τυρί.
  • Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και το δυόσμο.
  • Ρίχνουμε τα αβγά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιμένουμε να ψηθεί η ομελέτα και να πάρει χρώμα.
  • Τη γυρίζουμε και συνεχίζουμε το τηγάνισμα για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και από την άλλη πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: