ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
300γρ. Φέτα τριμμένη
400γρ. Ανθότυρο λιωμένο
6 Αβγά
500ml. Γάλα
Ελαιόλαδο
Λίγο βούτυρο λιωμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
200γρ. Γραβιέρα τριμμένη
300γρ. Φέτα τριμμένη
400γρ. Ανθότυρο λιωμένο
6 Αβγά
500ml. Γάλα
Ελαιόλαδο
Λίγο βούτυρο λιωμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο με το ελαιόλαδο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε 4 φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα τυριά πασπαλίζουμε με πιπέρι και ρίχνουμε το 1/3 πάνω από τα φύλλα.
- Σκεπάζουμε με ένα φύλλο και ρίχνουμε τα μισά από τα τυριά που έχουμε μείνει, σκεπάζουμε με ένα φύλλο και απλώνουμε τα τυριά που έχουν μείνει. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά ένα ένα.
- Χαράζουμε σε κομμάτια, χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και λίγο αλάτι και περιχύνουμε την πίτα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: