ΥΛΙΚΑ
250γρ. Ρύζι
2 Κονσέρβες τόνο σε νερό
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 Κουταλιές σούπας ροδέλες ελιά
1 Ντομάτα ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
5 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά της σούπας ξίδι
Αλάτι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
250γρ. Ρύζι
2 Κονσέρβες τόνο σε νερό
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 Κουταλιές σούπας ροδέλες ελιά
1 Ντομάτα ψιλοκομμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
5 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά της σούπας ξίδι
Αλάτι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε κατσαρόλα 750ml. νερό να βράσει, όταν πάρει βράση ρίχνουμε αλάτι και το ρύζι. Βράζουμε για 15 λεπτά. Στραγγίζουμε το ρύζι και περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
- Αφήνουμε να κρυώσει.
- Ανακατεύουμε τα υλικά για το ντρέσιγκ. Βάζουμε το ρύζι και όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: