ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 Κίτρινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
2 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
200γρ. Γιαούρτι
60ml. Λευκό κρασί
Πάπρικα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 Κίτρινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
2 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
200γρ. Γιαούρτι
60ml. Λευκό κρασί
Πάπρικα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
- Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μαϊντανό και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: