Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΦΙΛΕΤΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 Κίτρινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
2 Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
200γρ. Γιαούρτι
60ml. Λευκό κρασί
Πάπρικα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  • Προσθέτουμε τις πιπεριές, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα. 
  • Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μαϊντανό και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: