ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
4 Ντομάτες
2 Κουταλιές σούπας ροδέλες ελιάς
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας ξίδι μπαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Βασιλικό
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
4 Ντομάτες
2 Κουταλιές σούπας ροδέλες ελιάς
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας ξίδι μπαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Βασιλικό
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Ξεπλένουμε την κάπαρη.
- Ανακατεύουμε τις ντομάτες με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: